Restaurant Oceaan

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Restaurant Oceaan

Restaurant

In het centrum van Zomergem ligt ons nieuw ingerichte Chinees restaurant Oceaan . De gastvrije bediening, de deskundigheid van onze chefkoks, de fantasierijke gerechten en professionele keuken staan garant voor een onvergetelijke culinaire belevenis, welke u door de zeer uitgebreide menu's uitnodigen tot meerdere bezoeken aan ons restaurant.

Dit is een sfeervol restaurant waar lekkere, originele Chinese gerechten worden geserveerd in een typisch kader. De familiale sfeer geeft ons reeds een mooi vast klienteel en zorgt voor een aangename gewenning bij onze nieuwe klanten.

Wij serveren u verfijnde en smaakvolle gerechten die telkens iets verrassend nieuws zullen bevatten. In een uitgebreid menu-reeks hebt u keuze uit Kantonese gerechten, Szechuang gerechten, zeevruchten, TIPAN, stoofpotje, Chinese fondue en specialiteiten van onze chefkok ! De klanten proberen we keer op keer te verrassen met de kwaliteit van fijne en dagverse ingrediënten in een subliem gerecht.

 Speciaal voor lunch of snel bestellen hebben wij diverse dagschotels voor u ter beschikking gesteld met scherpe prijzen! Voor afhalen krijgt u een korting c.a. 15%!

U kunt ons bereiken op Kerkstraat 4, 9930 Zomergem.

Tel .   092515308.    GSM 0496807888.


Openingsuren van Maandag tot Zondag 11.45- 14.30 & 17.30- 22.30, Vrijdag en Zaterdag tot 22.30. Gesloten op Woensdag en donderdag , Behalve Feestdagen.